Min baggrund

Lidt om mig og min baggrund. 

Jeg er opvokset på en lille gård, og har altid været omgivet en masse forskellige dyr. Af hunde i mit barndomshjem havde vi collie, gravhund og cocker spaniels. Jeg har altid været været vild med dyr, så det var meget nærliggende at jeg i 10. klasse kom i erhvervspraktik i en Hundesalon. Efter de 14 dage i praktik, blev jeg tilbudt eftermiddags job. Da jeg var færdig med grundskole og Teknisk skole, vidste jeg ikke lige hvad jeg skulle, så jeg startede på fuld tid i hundesalonen/ hundekennel. Efter 5 år, hvor de 2,5 år var på fuld tid, var det tid til at komme videre. 

De næste mange år gik med forskelligt arbejde og barsel, indtil alvorligt sygdom nær havde stoppet det hele. Så efter jeg var kommet godt på den anden side, besluttede jeg at følge min drøm, og startede Anna-Maries Hundesalon 1. december 2011. Et valg jeg aldrig har fortrudt. 

Min første hund i mit voksen liv var en West Highland White Terrier. Star, som hun hed. Hun var en pensioneret avlstæve. Ikke ret lang tid efter kom en Skotsk terrier, ind i vores liv. I 1997 fik vi vores første Sealyham Terrier. Det er den race vi har nu. 

 

Jeg kan ikke sige at jeg er har stået i lære i 3 år eller har en 5 ugers diplomuddannelse indenfor hundeklip, men jeg kan til gengæld sige at jeg har over 30 års erfaring med trim og klip. Jeg har altid trimmet mine egne hunde til udstilling samt fremvist dem. Jeg deltager i forskellige klippe/trimme kursuser og bliver bare generelt inspireret når jeg deltager på hundeudstillinger rundt i Europa. Det gør jeg for at jeg forsats kan give jer kunder en god service og rådgivning inden for pelspleje.